/// Proizvodi

/// Solarni paneli / moduli


U tekstu "Što pitaju profesionalci kada biraju" (vidi pod Savjeti) naglasili smo najvažnije osobine solarnih modula koje treba saznati prije odluke o kupovini kako bi se neugodna iznenađenja svela na najmanju mjeru. Naveli smo i ukratko objasnili temeljne podatke koji određuju ponašanje modula u realnim uvjetima na mjestu ugradnje. Nadamo se da će Vam to pomoći pri odabiru modula koji će najbolje odgovarati u Vašoj primjeni, a istovremeno smanjiti cijenu sustava za napajanje.

Naša ponuda obuhvaća isključivo solarne module vrhunskih svjetskih proizvođača koji se izdvajaju vlastitim eksluzivnim tehnologijama i kvalitetom svojih proizvoda. Zato možemo i za najrazličitije zahtjeve odabrati i ponuditi optimalno rješenje za proizvodnju zadane količine energije na Vašoj lokaciji.

SCHOTT ASI moduli proizvode najviše električne energije od svih drugih modula uz jednaku snagu. Osim najveće proizvodnje i niske cijene, odlikuju se nizom superiornih i jedinstvenih osobina koje ih stavljaju na vodeće mjesto u svijetu (vidi detaljnije pod SCHOTT SOLAR). Jedina su im slaba strana velike dimenzije u odnosu na kristalinske tehnologije. Ovi moduli su stoga idealan izbor za manje sustave, odnosno na mjestima gdje prostor za montažu nije kritičan (vikendice, kontejneri i sl.).

CHINALAND moduli primjenjuju se u sustavima svih vrsta jer objedinjuju superiornu tehnologiju, nisku cijenu i male dimenzije. Ne proizvode toliko energije za istu snagu kao SCHOTT ASI, ali su puno manji. U odnosu na ostale kristalinske module imaju slične ili bolje tehničke karakteristike, ali se izdvajaju snagom jednakom ili većom od nazivne, te vrhunskom i ujednačenom kvalitetom izrade.

KINGDOM SOLAR ENERGY je jedna od najdinamičnijih i brzo rastućih vertikalnih kompanija. Svi tipovi mono i polikristalinskih modula proizvedeni su u vlastitoj tehnologiji.

SOLARA moduli jedinstveni su po svom dizajnu i često nezamjenljivi za primjenu na plovilima i vozilima. Izvanredna kvaliteta osigurava dugovječnost u najtežim uvjetima korozivnog okoliša.


Copyright 2019 Veneko d.o.o.